top of page

Hvad er kropsterapi?

Kropsterapi involverer både krop og sind.

Det er en effektiv måde til at arbejde med fysiske symptomer og psykiske problematikker.

Ligesom kroppen påvirkes af din psykiske tilstand, påvirkes psyken - tanker, følelser og sindsstemning af, hvordan kroppen har det.

Den kropsterapeutiske behandling tager udgangspunkt i en kombination af samtale og kropsterapeutisk massage.

Mindfulness

I 1979  blev mindfulness udviklet og systematiseret af Dr. Jon Kabat- Zin. Det er en metode til personlig udvikling, en måde at træne sin koncentration, sit nærvær og opmærksomhed på. Mindfulness betyder at være opmærksom på en særlig måde: med vilje, i nuet uden at bedømme.

Med mindfulness opnås højere grad af mental frihed til at reagere konstruktivt, når man oplever forstyrrende tanker og følelser i forskellige situationer, hvis man oplever stress, tankemylder, angst eller andre belastningstilstande.

Der arbejdes med meditationer og øvelser.

"Man lever livet, som man trækker vejret-

trækker man det halvt, så lever man det halvt!"

              

                                                Østlig Filosof

Livet er som at cykle. Du er nødt til

at være i bevægelse for at holde

balancen

              

                                                Albert Einstein

HVAD 

ER 

KROPSTERAPI?

Kropsterapi involverer både krop og sind. Det er en effektiv måde til at arbejde med fysiske symptomer og psykiske problematikker.

Ligesom kroppen påvirkes af din psykiske tilstand, påvirkes psyken - tanker, følelser og sindsstemning af, hvordan kroppen har det.

Den kropsterapeutiske behandling tager udgangspunkt i en kombination af samtale og kropsterapeutisk massage. Behandlingen sætter naturligt gang i flere processer og foregår som dybdegående pulserende massage med brug af akurpressur, meridianbanelære og arbejde med vejrtrækningen. 

bottom of page