top of page

KROPSTERAPI

Hvad er kropsterapi?

I kropsterapi er udgangspunktet helhedsorienteret. Krop og psyke hænger sammen. For mange mennesker er opmærksomheden ofte i hovedet. Kropsterapi er en form for kommunikation imellem hoved og krop, hvor jeg som terapeut guider og hjælper dig til at give slip på det, som dit hoved og krop ikke længere har brug for, åbne og give dig plads og rum til opdage egne styrker og potentialer.

Ligesom kroppen påvirkes af din psykiske tilstand, påvirkes

psyken - tanker, følelser og sindsstemning af, hvordan kroppen har det.

Den kropsterapeutiske behandling tager udgangspunkt i en kombination af samtale og kropsterapeutisk massage, og  det er en effektiv måde til at arbejde med fysiske  og psykiske symptomer og problematikker.

Behandlingen sætter naturligt gang i flere processer. Den foregår som dybdegående pulserende massage med brug af akupressur, meridianmassage og arbejde med vejrtrækningen.

Når lymfesystemet aktiveres, sættes udrensning i gang, der sker en øget blodgennemstrømning og din muskulatur afspændes. Nervesystemet påvirkes og der er mulighed for arbejde med dine tanker og følelser. 

Du vil kunne opleve ophør af symptomer eller mindskede symptomer og en energisering, flow og ro i krop og sind.  Jo længere tid, dine udfordringer har stået på, jo flere behandlinger kan der være brug for.

Ro og balance
bottom of page