top of page

UDE AF DIG SELV

Opdateret: 22. maj 2022

Har du prøvet det? At være ude af dig selv af glæde?

Boblende- fuld af energi!

De fleste har prøvet at være ude af dem selv på én eller anden måde!

For eksempel, at du ikke kan være i dig selv, i din egen krop!

Dit hoved er fyldt med tanker- du har ubehag i kroppen!


Hvilken af de to tilstande går du helt med? Ja, også jeg. For når vi er ude af os selv af glæde, mærker vi paradoksalt nok os selv. Mærker, at det bobler og vibrerer af liv og energi i hele os.


Anderledes er det, når du ikke kan være i dig selv. Tit handler det om, at dit hoved og dine tanker har overtaget styringen. Der er kaos i dit hoved, din krop lukker ned- går i "frys". Dine tanker suser i alle retninger som biler på en tresporet motorvej. Dine tanker bliver følelsernes brændstof. Dine tanker og følelser smelter sammen, og du kan få svært ved at finde vej og retning.


VED SIDEN AF DIG SELV

Måske har du brugt udtrykket, når du vil forklare dig. Du fik måske ikke tænkt dig om, inden du sagde noget eller gjorde noget- og nu fortryder du med et " jeg var helt ved siden af mig selv"- altså underforstået ikke mig. Prøv lige at smage på det! Er det lettere at tilgive en anden end dig selv? Eller handler det om, at vi ikke vil tage ansvar? Måske er det bare blevet en vane, at du forklarer og forsvarer.


I DIG SELV

Når vi hviler i os selv, er vi i balance. Kan vi være i os selv. Fylde os selv ud - have forbindelse fra tå til top.

Du reagerer på en tanke, som blot en tanke, du har. Uden at du identificerer dig med tanken og og den følelse tanken får frem i dig. For du er jo dig.


FORBINDELSEN

Der er en vej. Måske en for dig endnu lidt ukendt vej. Måske tænker du, at det er en omvej, en blind vej, men jeg kalder det en direkte vej. Du kan ikke skyde genvej til at være i dig selv med kropsterapi. Det, jeg kan hjælpe dig med, er at drage omsorg for dig selv, så du ikke kommer derhen, hvor du ikke kan være i dig selv, eller det meste af tiden føler, at du er ved siden af dig selv.

Jeg kan med hjælp af kropsterapi lære at lytte til og reagere hensigtsmæssigt på det, som din krop og dine tanker fortæller dig, så du bedre kan leve i overensstemmelse med dine personlige værdier og ønsker. Være i dig selv!

71 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page